dilluns, 17 de juliol del 2017

Posant el nostre granet de sorra.


Durant el curs 2016-2017, els i les alumnes de 5è hem estat treballant el tema dels refugiats. Ho hem fet mitjançant l'ONG Proactiva Open Arms, ja que l'Anna (tutora de 5èA) coneix un voluntari que des del primer dia ajuda a salvar vides al Mediterrani.
Hem visitat sovint el twitter de l'ONG ( https://twitter.com/openarms_fund?lang=ca ) per veure el dia a dia de les seves actuacions. Ens hem emocionat veient fotos i vídeos del que està passant amb tantes persones que han de fugir de les seves cases i decideixen posar-se dins una barcassa a provar sort. Homes, dones, joves i infants a la deriva esperant que, en el millor dels casos i després de moltes hores o dies sense menjar ni beure, algú els pugui salvar.

Vam pensar que, després de tant patiment i un cop arribats al vaixell de l'Open Arms, els podria agradar veure unes parets decorades amb dibuixos, així que ens vam posar a treballar i vam fer arribar al Guillermo les nostres creacions.

Aquí us deixem una mostra de les fotografies que ha fet el Guillermo amb els nostres dibuixos penjats a la zona d'hospital del vaixell. Els ha agradat molt la nostra idea, els nostres dibuixos i ens fa arribar el seu agraïment.


Si vols veure les fotos clica aquí


1 comentari:

  1. Gràcies a l'esforç i la implicació de tot l'alumnat de 5è, aquests nens i nenes que es juguen la vida al mar, en busca de noves oportunitats, podran tenir un motiu per somriure quan siguin rescatats per aquests herois sense capa. És un luxe i un orgull haber tingut la possibilitat de compartir aquesta experiència, i moltes d'altres, amb tots i cadascun de vosaltres. I recordeu, moltes petites accions poden tenir la capacitat de transformar el món!

    Jordi.M

    ResponElimina